Beskyt boligen med et omfangsdræn

Dit omfangsdræn har en enorm betydning når det kommer til beskyttelsen af dit hus. Omfangsdrænet beskytter mod at fugt og vand siver ind i fundamentet, hvilket kan lede til alvorlige skader.

Er du bekymret for fugt indtrængen i din bolig, eller søger du rådgivning for at undgå dette?
Er skaden sket, og har du brug for en løsning som ikke kun tager sig af problemet, men også beskytter huset i på længere sigt? Så kan et omfangsdræn være den rette løsning for dig.

Skriv til os i dag


  Professionel etablering af omfangsdræn i Nordsjælland

  For at få installeret et omfangsdræn korrekt og forsvarligt, kræver det hjælp fra en autoriseret kloakmester. Det er en større opgave, hvor jordens skal måles og undersøges, før det kan etableres.

  Hos Dybros har vi i mange år arbejdet med etablering af omfangsdræn. Og gennem tiden har vi skabt unikke erfaringer og kendskab til faget. Som din autoriseret Kloakmester i Nordsjælland og København, kan du derfor altid regne med, at vores løsninger er holdbare, og vores resultater overgår alle forventninger. 

  Både vinklen og faldet på sandfangsbrønden og drænrøret skal være præcist for opsat for at fungere korrekt. Hertil skal selve udførsel af gravearbejdet også foretages omhyggeligt. 

  Bliver det ikke det, er der chance for, at fundamentet i din bolig bliver undermineret. Alt dette afhænger af jordens forskellige forhold og struktur.

  Ligeledes skal omfangsdrænet tilsluttes til kloaknettet, for at kunne bortlede vandet. Derfor er det vigtigt, at arbejdet bliver udført af en erfaren og autoriseret kloakmester, som har styr på arbejdet. 

  Når du beder os om hjælp til at etablere et omfangsdræn, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt, og at det vil tjene sit formål i mange år.

  For at sikre dig kvalitetsløsninger, sørger vi hos Dybros for at efteruddanne os i de nyeste teknikker, arbejdsmetoder, redskaber og værktøjer på markedet.

  Hvad er et omfangsdræn?

  Grundlæggende er et omfangsdræn et rørsystem, der beskytter dit fundament, kældre og vægge. Det leder overflødigt vand gennem en såkaldt sandfangbrønd. Her vil alt snavs og skidt bliver opfanget, og vandet vil blive ledt videre mod din boligs regnvandsbrønd. 

  Omfangsdræn er især en god investering, hvis man bor i et land som Danmark, hvor der er store mængder nedbør året rundt. Det beskytter væggene mod det overskuddene vand, så du undgår fugt og svamp i hjemmet.

  Da dette er en vigtig opgave, så når du skal have installeret et omfangsdræn, bør du altid få det gjort af en professionel og autoriseret kloakmester. 

  På denne måde sikre du, at arbejdet bliver udført korrekt, og at resultatet vil være holdbart. Og når det kommer til noget så vigtigt som beskyttelsen af dit hjem, bør du aldrig gå på kompromis.

  Derfor er det vigtigt

  Et omfangsdræn beskytter boligens konstruktion, og forhindrer fugt og andre problemer i at opstå. Disse problemer manifesterer sig hyppigt i fundamentet, soklen og kældervæggene. 

  Faktisk alle steder hvor din bolig vil være i kontakt med fugt og væske, hvilket oftest vil være jord. Vandet stammer ofte fra ned sivet regnvand, utætte kloakker eller et øget niveau af grundvand. 

  Disse områder trækker fugten ud af jorden, hvorpå materialerne vil udvide sig eller rådne. Dermed vil der skabes ustabilitet og huller, hvilket øger chancen for at din bolig potentielt kan skride sammen.

  Der kan også være sundhedsrisikoer forbundet med fugt. Svamp opstår nemt og trives perfekt i kolde, klamme og fugtige områder. Omfangsdrænet trækker vandet til sig, og leder det sikkert væk fra din bolig, hvor det vil ført til en regnvandsbrønd eller en anden kloak.

  Få et gratis tilbud

  Ønsker du at modtage et tilbud på etablering af omfangsdræn til din bolig? Eller har du lagt mærke til tegn på fugtskader, og ønsker vejledning og rådgivning?

  Kontakt os og fortæl om din opgave. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

  Ring til 48 71 60 17 eller send en mail til dybros@dybros.dk.


   Hvornår har man brug et omfangsdræn?

   Tegn og symptomer på fugt og fugtrelateret kan manifestere sig forskelligt, alt afhængigt af om din bolig har kælder eller ej. Har du ikke en kælder i din bolig, skal du være opmærksom på din sokkel.

   Her vil der opstå revner, frostsprængninger eller afskalninger.
   Er dette gældende for dig, bør du hurtigst muligt kontakte en autoriseret kloakmester for at udbedre skaden.

   Har du derimod en kælder i dit hus, skal du kigge efter symptomer på indersiden af dine ydre mure. Du skal her være opmærksom på plamager, mørke plette, og afskalning af puds, mørtel eller maling. Du kan med fordel også kigge efter fugtskader ved skællet mellem etagerne i din bolig. 

   Disse er oftest konstrueret i træ, og tegnene vil derfor være anderledes end ved murværk. Vær særlig opmærksom på mørke områder, plamager eller aftegninger på træet. Ligeledes skal du kigge efter tegn på råd, skimmelsvamp eller svamp.

   Hvis der du har lagt mærke til fugt eller fugtskader i etageadskillelsen, betyder det at fugtbeholdningen i din sokkel er blevet for stor til at den kan aflede denne ophobning. 

   Fugten vil derfra bevæge sig videre til andre dele og elementer i dit hjem. Er du blevet opmærksom på dette, bør du kontakte os hurtigst muligt. Sammen finder vi en løsning der vil glæde og gavne.

   De store fordele

   Den største grund til at få installeret et omfangsdræn til din bolig er at, den er essentiel i forhold til at beskytte huset mod fugt og svamp. 

   Ved at lede regnvand og andet overskydende vand væg fra dine vægge, kældre og fundament sørger vi for der ikke ophober sig store mængder væske og fugt.

   Bliver vandet ikke fjernet, eller ophober det sig og får lov til at skabe fugtskader, kan problemet blive et større og dyre projekt. Fugt kan skabe svamp, hvilket kan være svært at få fjernet korrekt. 

   I værste tilfælde leder fugt også til revner i murværket, hvilket drastisk reducere huset isoleringsevne. Det kan derfor betale sig at, få etableret et omfangsdræn inden det er for sent.

   Har du nogle spørgsmål, eller har du lagt mærke til revner og en jordslået lugt i hjemmet? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi gennemgår dit hus, og baseret på dette udformer vi et løsningsforslag.

   Hvad koster et omfangsdræn?

   Et omfangsdræns pris afhænger af din bolig, og derfor vil prisen variere fra opgave til opgave. 

   At installere et omfangsdræn korrekt kræver en del arbejde, og der er mange faktorer der skal tages højde for. 

   Dette er blandt andet områder som undersøgelse af jordbundsforhold, samt den rette dybde drænet skal lægges. Dertil undersøger vi også, om din boligs fundament har brug for yderligere understøttelse, samt hvor tæt på murværket der skal graves.

   For at vi kan levere det konkrete pris til dig, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven. Ved at indhente alle informationer og detaljer, udformer vi et skræddersyet løsningstilbud baseret på de forskellige faktorer i din opgave. 

   Her vil vi ligeledes identificere mulige faldgruber og potentielle problematikker. Disse kan have indflydelse på både pris og tidsforbrug. 

   Så ved at inkludere dette i vores tilbud, er du sikret at hverken den aftalte tid eller deadline bliver overskredet. Vi tror nemlig på, at ekstra omkostninger og gebyrer ikke har en plads i vores fag.

   Få professionel rådgivning

   Gennem tiden har vi hjulpet en lang række danskere med at udbedre fejl eller få lavet et helt nyt omfangsdræn.

   Dette skyldes ofte at der er blevet takket ja til et tilbud, der har været for godt til at være sandt. Vores erfaringer siger desværre, at når du takker ja til et billigt tilbud, går du ned på kvaliteten.

   Hvad end disse besparelser kommer for en reduktion af kvaliteten af materialer, teknikker eller mandskab er lige gyldig. Indlægges dit omfangsdræn ikke korrekt, kan det lede til store skader for din bolig.

   Når vi leverer et tilbud til dig, kan du være sikker på at der kun er blevet benyttet de bedste materialer, og at arbejdet bliver udført korrekt og forsvarligt. 

   Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger, og vi går ikke på kompromis. Når du beder os at at installere et omfangsdræn i Nordsjælland eller København, vil du aldrig få middelmådige eller halvfærdige løsninger.

   Ønsker du at modtage et gratis tilbud, så kontakt os allerede i dag.

   Kontakt os i dag

   Ønsker du at modtage et tilbud på etablering af omfangsdræn til din bolig? Eller har du lagt mærke til tegn på fugtskader, og ønsker vejledning og rådgivning?

   Kontakt os og fortæl om din opgave. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

   Ring til 48 71 60 17 eller send en mail til dybros@dybros.dk.