ENTREPRENØR

Som din entreprenør i Nordsjælland og København står Dybros altid klar til at vejlede og udføre dine byggeprojekter.

Uanset om du ønsker at få konstrueret et nyt hus, en tilbygning til din bolig, eller skal renovere sommerhuset, er vi det rette entreprenør firma til dig. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med deres byggeprojekter.

Ønsker du holdbare resultater og den højeste kvalitet af arbejde og service, så lad Dybros varetage dine behov.

Skriv til os i dag


  Fordele med en entreprenør i Nordsjælland

  Hvad er en entreprenør?

  Når du har brug for hjælp fra et entreprenørfirma, er det ofte grundet i at du står foran et byggeprojekt der kræver flere forskellige typer af håndværkere for at kunne blive løst.

  Som din entreprenør i Nordsjælland og København har vi derfor samlet alle de nødvendige håndværkere under ét tag, så du undgår problemerne forbundet med at arbejde med flere firmaer på en gang.

  Vi tilbyder også håndværker hjælp med specifikke typer opgaver. Vi har gennem årene samlet eksperter på mange områder af konstruktion.

  Dybros ApS er sammensat af erfarende håndværkere og fagmænd med forskellige færdigheder og ekspertise inden for byggefaget.

  Dette tillader os at levere fremragende resultater til mange forskellige typer opgaver. Vi sørger for at vores medarbejdere altid har kendskab til de nyeste maskiner, værktøjer, teknikker og metoder. Ligeledes sørger vi for konstant at følge med fagets udvikling, så vi kan varetage og skabe de bedste resultater for dig.

  • Entreprenørarbejde
  • Gravearbejde
  • Nedrivning Jord- og betonarbejde
  • Levering og salg af sand, grus, sten, jord og flis
  • Støbearbejde
  • Belægningsarbejde
  • Understøbning af fundamenter

  Dine behov er i fokus

  Som entreprenør i Nordsjælland og København er det ikke kun vores opgave at gøre dine byggedrømme til virkelighed. Når vi indgår et samarbejde, påtager vi os alt ansvaret for dit byggeprojekt. Du undgår selv at skulle bruge tid og ressourcer på at styre projektet.

  Hos Dybros ApS har vi stort fokus på kommunikation og forståelse mellem begge parter. Alt vores arbejde baseres på dine behov og ønsker, og du vil altid være den første der bliver informeret når nye informationer bliver tilgængelige.

  Når vi er afklaret med dine behov, gennemgår vi opgaven fra ende til anden. Vi udformer derefter en nøje, omhyggelig og detaljeret plan for hvordan vores arbejde skal udføres. Her vil vi have stort fokus på eventuelle problemer og komplikationer. Ved at vide hvad vi kan forvente af udfordringer, ved vi hvordan disse undgås. 

  Vi har nemlig erfarent, at de fleste problemer kan forhindres vis din planlægning og arbejde udføres korrekt. På denne måde er du sikker på at vores aftalte tidsramme bliver overholdt, og at der ikke dukker ekstra regninger op under projektet.

  Din professionelle samarbejdspartner

  Når du beder os om at være din samarbejdspartner, leverer vi ikke kun kvalitetsresultater. Som din entreprenør i Nordsjælland sørger vi også for at du får den bedste rådgivning og vejledning både før, under og efter projektet er afsluttet.

  Vi lytter til dine ønsker, tanker og ideer og sørger for, at det færdige resultat afspejler dette. Skal vi føre dit byggeprojekt sikkert hjem? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 48 71 60 17 eller sende en mail til: dybros@dybros.dk.

  Kontakt din entreprenør

  Du er altid velkommen til at kontakte os uanset størrelsen eller omfanget på opgaven. Vores venlige medarbejdere står klar til at give dig en god service oplevelse, du sent vil glemme.

  Skal vi hjælpe dig? Du kan kontakte os på tlf: 48 71 60 17 eller sende en mail til: dybros@dybros.dk.

  Ønsker du et godt tilbud på din opgave, så kan du også udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage inden for 24 timer i hverdagene.


   Indhent et tilbud