kontakt os

Skriv til os i dag


  DYBROS APS

  Aut. Kloakmester

  Du er altid velkommen til at kontakte os uanset størrelsen eller omfanget på opgaven.

  Vores venlige medarbejdere står klar til at give dig en god service oplevelse, du sent vil glemme.

  Dette siger vores kunder om os

  Anmeld håndværker
  Dygtigt og omhyggeligt håndværk, god kommunikation, god samarbejdsvilje, fleksibel. Overholder aftaler. Kan kun give den bedste annefaling, og jeg ville bruge Dybros igen.
  Vi blev kontaktet af firmaet og aftalte et mødetidspunkt, hvor en medarbejder kunne danne sig et indtryk af opgaven. Derefter udførte fimaet opgaven på aftalte dato og ryddede pænt op efter sig. Så vi er godt tilfredse med forløbet og resultater.
  Morten Rolskov Westergaard
  Overholdte det aftalte tidspunkt og den aftalte pris. Havde glemt noget i første omgang men fik retter op på dette hurtigt.
  Previous slide
  Next slide

  Din garanti

  Hos Dybros er vi medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, samt LDM Kontrolinstans. Det er din garanti for, at vores arbejde altid bliver udført korrekt – både fagligt og lovgivningsmæssigt. I Danmark er der en lang række regler i forhold til udførelse af kloakarbejde.

  Det er nemlig langt fra alle som må udføre kloakarbejde, hvor man i flere tilfælde skal bruge et autoriseret kloakmester til opgaven. Det sikrer dig imod fejl og mangler, som kan skabe store problemer fremadrettet.

  Når du vælger os som dit kloakfirma, er du sikret top professionelle resultater, der lever op til alle de faglige og lovmæssige krav. Kontakt os på 48 71 60 17 eller dybros@dybros.dk. Vi sidder klar til at rykke ud når uheldet er ude.

  ANMELD HÅNDVÆRKER
  Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder.
  Hop ind se vores anmeldelser.

  Vi er desuden valgt som finalist til årets Kloakmester 2019, 2020 og 2021.

  Indhent et tilbud