Anlægsarbejde i Nordsjælland


Drømmer du om en flot terrasse, der indbyder til hyggelige stunder med dine kære? Eller ønsker nu en ny indkørsel, der viser vej til dit hus?

Du er havnet det helt rigtige sted med den helt rette anlægsgartner.

ANLÆGSARBEJDE I HELSINGE & NORDSJÆLLAND

Som entreprenørfirma beliggende i Helsinge hjælper vi kunder i Hillerød og Helsingør og hele Nordsjælland med alle former for anlægsopgaver og anlægning af haver.

Vi kan f.eks. være behjælpelige med opgaver inden for:

 • Fliser
 • Terrasser
 • Indkørsler
 • Brolægning
 • Opbygning af støttemure
 • Trapper
 • Stengærder
 • Stendiger

VI ANLÆGGER DIN DRØMMETERRASSE ELLER NYE INDKØRSEL

Går du og drømmer om en ny, større og måske mere indbydende terrasse? En terrasse hvor du kan sidde sammen med din familie, eller måske det er din virksomhed, der mangler et godt udendørsområde?

Uanset grunden så er Dybros de helt rette at kontakte.

Så hvorfor lade drømmen forblive en drøm?

Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde i Nordsjælland og kender alle ingredienserne til en flot og holdbar terrasse, din nye indkørsel eller hvad du ellers drømmer om at få anlæg.

SOLIDT FUNDAMENT & KORREKT OPBYGNING

Når vi opfører din nye terrasse, sørger vi for at lave solidt og veludført fundament. Det gør nemlig, at terrassen forbliver stabil i mange, mange år.

Vi har et bredt udvalg af træbrædder, som du kan vælge imellem. Og vi står klar til at rådgive dig, så du ender ud med den perfekte terrasse, der imødekommer dine ønsker og behov.

Har du brug for en ny, flot indkørsel? Det hjælper vi dig også med. Når vi gør det, sørger vi først og fremmest for, at indkørslens opbygningen er korrekt. Gøres det ikke ordentligt, vil der hurtigt opstå kørespor og andre ujævnheder.

Når vi anlægger din indkørsel, er du selvfølgelig med i hele processen.

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for en kloakmester, eller har du nogle generelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timer

  VI KLARER DIT ANLÆGSARBEJDE!

  Uanset om det er en terrasse, indkørsel eller noget helt tredje, så hører Dybros gerne om dit kommende byggeprojekt.

  Uanset om det er hele processen, du ønsker kompetent hjælp til eller om det kun er dele af denne. Så står vi klar til at hjælpe dig i mål med projektet.

  Jo før du kontakter os, jo før kan vi give dit et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Så tag fat i os med det samme og lad os sammen finde den helt rigtige løsning på din opgave!

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Om os

  Dybros ApS


  Dybros varetager entreprenøropgaver, kloakarbejde samt anlægsarbejde og haveservice.

  Vi er et team af kompetente medarbejdere med forskellige færdigheder inden for byggefaget. Og vi har en bred viden om de nyeste teknologier og maskiner. Vores kundekreds er alsidig og omfatter blandt andet privatpersoner, offentlige virksomheder, boligselskaber og kommuner på hele Sjælland og Fyn.

  Hos os er kvaliteten altid i højsædet, og vi går først, når den givne opgave er løst til perfektion. Denne arbejdsmoral har i mange år resulteret i glade og trofaste kunder.

  Uanset din opgave – og omfanget af denne – så glæder vi os til at høre mere om dit projekt og finde den helt rette løsning.

  DIN SIKKERHED

  Vi er medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, samt LDM Kontrolinstans. Det er din garanti for, at vores arbejde altid bliver udført korrekt – både fagligt og lovgivningsmæssigt.

  ANMELD HÅNDVÆRKER

  Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder.
  Hop ind se vores anmeldelser.

  Vi er desuden valgt som finalist til årets Kloakmester 2019.

  Dybros ApS
  Aut. Kloakmester

  CVR nr. 37224529