ANLÆGSARBEJDE I NORDSJÆLLAND

Anlægsarbejde dækker over mange forskellige typer af opgaver, dog alle omkring at forbedre brugen af dine udendørs arealer.

Drømmer du for eksempel om en skøn terrasse hvor du kan nyde en sen sommer aften med familien? Måske du har brug for en ny indkørsel til din bil? Eller kunne du tænke dig et stisystem der føre vej gennem haven? Dette er blot nogle få af de typer anlægsarbejde Dybros kan udføre.

Skriv til os i dag


  Hjælp til alle typer anlægsarbejde

  Som ordet anlægsarbejde antyder, handler faget om at anlægge nye områder på din grund. Disse kan forbedre brugen af haven, tilbyde støtte og andre gavnende formål eller skabe et unikt design og udtryk.
  Med korrekt udført anlægsarbejde kan du forme og tilpasse haven til dine behov og din brug. Der findes utallige måder, hvorpå anlægsarbejde kan komplimentere et eksisterende udtryk, eller benyttes til at optimere de udendørs områders brug. Ligeledes kan du med anlægsarbejde beskytte særligt udsatte områder mod regn, vind og vejr. For eksempel kan du få anlagt en indkørsel til din grund. Dermed undgår du skidt og snavs på bilen.
  • Fliser
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Brolægning
  • Opbygning af støttemure
  • Trapper
  • Stengærder
  • Stendiger

  Vi kan anlægge din drømmeterrasse

  En terrasse er ikke bare en terrasse. Den have det rette design, og skal kunne benyttes som du ønsker det. Det er derfor en god ide, at afklare dig med hvordan du hyppigst vil bruge din terrasse.

  Ønsker du en stor terrasse, hvor du har mulighed for at spise og hygge med familien eller venner? Drømmer du om en terrasse et specielt område af haven, hvor aftensolen sætter rammerne for afslappende og intime stunder?

  Ligeledes bør du overveje hvornår på dagen terrassen oftest vil blive benyttet. Skal der være morgen, middag eller aften sol? Skal den ligge langs dit hus, eller i et specielt område af haven?

  Uanset hvordan du ønsker at få anlagt din terrasse, er du med Dybros som din samarbejdspartener sikker på at dine behov bliver varetaget af dygtige, erfarende og professionelle fagfolk. Vi anvender kun de bedste materialer, og arbejder effektivt og løsningsorienteret.

  Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde i København eller Nordsjælland og kender alle ingredienserne til en flot og holdbar terrasse, samt alt dit andet anlægsarbejde.

  Få et prisoverslag

  Uanset om det er en terrasse, indkørsel eller noget helt tredje, så hører vi hos Dybros gerne om dit kommende byggeprojekt.

  Uanset om det er hele processen, du ønsker kompetent hjælp til eller om det kun er dele af denne står vi klar til at rådgive, vejlede og udføre dit anlægsarbejde.

  Jo tidligere du kontakter os, jo før kan vi give dit et uforpligtende tilbud på din opgave. Sammen finder vi den rette løsning og anlægsarbejde til dine behov.

  Vi glæder os til at høre fra dig.


   Indhent et tilbud