Autoriseret kloakarbejde

Autoriseret kloakarbejde i København og Nordsjælland

Hos Dybros udfører vi dagligt kloakarbejde for en lang række af kunder – privat, erhverv og den offentlige sektor. Uanset om der er behov for en tv inspektion, opsætning af omfangsdræn, en slamsugning, eller andet kloakarbejde, så kan du altid ringe til os.

Vi varetager opgaven fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om processen.

Skriv til os i dag


  Vi hjælper med alt indenfor kloakarbejde

  Som din autorisede kloakmester står vi klar til at afhjælpe kloakproblemer for både private, erhverv og den offentlige sektor. Hos Dybros er vi nemlig specialister inden for alt kloakarbejde, hvor vores arbejdsområder blandt andet omfatter:

  Kan du ikke finde din opgave foroven, så hører vi gerne fra dig. Vi er meget fleksible og kan tilpasse os til enhver situation der måtte forekomme. Derfor kan du trygt ringe til os for hjælp.

  Professionelt kloakarbejde

  Hos Dybros går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, hvilket også gælder for de materialer vi gør brug af. Vi vil gerne sikre at vores kunder får det bedste af det bedste på markedet, så de kan få gavn af en langvarig løsning.

  Hos Dybros anvender vi de bedste udstyr og de meste avancerede teknikker inden for kloakfaget. Med over 30 års erfaring er du i trygge hænder for at opgaven bliver udført på den korrekte måde og til den rigtige pris. 

  Når vi udfører autoriseret kloakarbejde hos dig, kan du være sikker på at modtage en løsning der imødekommer dine behov og ønsker, så du aldrig skal bøvle med kloakproblemet igen.

  Det vigtigt at du tager fat i os hvis du står med en kloakopgave, da vi i firmaet har den nødvendige autorisation til at udføre kloakarbejde indenfor de lovmæssige rammer. Vi er din garanti for at du får et veludført resultat, som du ikke skal bekymre dig om. 

  Hos Dybros hjælper vi dig gerne med udføre dit kloakarbejde. Kontakt os allerede i dag på 48 71 60 17 og få booket en tid ind i kalenderen. Så kommer vi ud og får kigget på opgaven sammen.

  Kontakt os for et gratis tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os uanset størrelsen eller omfanget på opgaven. Vores venlige medarbejdere står klar til at give dig en god service oplevelse, du sent vil glemme.

  Skal vi hjælpe dig? Du kan kontakte os på tlf: 48 71 60 17 eller sende en mail til: dybros@dybros.dk.

  Ønsker du et godt tilbud på din opgave, så kan du også udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage inden for 24 timer i hverdagene.


   Skal du have udskiftet eller renoveret din kloak?

   Hos Dybros har vi flere års erfaring og ekspertise med etablering af nye kloaker samt renovering af ældre for både private og erhvervskunder. Vi har udført kloakarbejde i forbindelse med både nybygninger, tilbygninger eller renoveringer. 

   Som din kloakmester kommer vi ud til hele København og Nordsjælland, hvor vi sørger at vores kunder får den komplette kloakløsning til høj funktionalitet og minimal vedligeholdelse.

   Er du i tvivl om, din kloak skal udskiftes eller blot renoveres, så tag endelig kontakt til os. Vi kommer gerne ud og besigtiger din kloak og vurdere tilstanden af din kloak. 

   Der kan være flere parametre i spil alt afhængig af den nuværende kloakinstallation, samt de ønsker du har til kvalitet og funktionalitet.

   Minirensningsanlæg

   Hvis du ikke har adgang til en offentlig kloak, kan vi opføre et minirensningsanlæg til dit hjem.

   Anlægget består af en bundfældningstank, hvorfra spildevandet ledes videre til en afklaringstank. Her foregår den biologiske rensning. 

   Efter rensningen er vandet i princippet rent nok til at drikke, hvorfor det uden problemer kan ledes direkte tilbage til naturen.
   Hvis du kunne tænke dig at vide mere om dine muligheder for et minirensningsanlæg så kontakt os allerede i dag.

   Rottebekæmpelse

   Oplever du stingende antal af ubudne gæster, så kan det være essentielt at få monteret rottespærre til sin kloakrør. Der kan være mange tegn på at du har rotter i huset, hvor du skal være opmærksom på pibelyde, ubehagelig lugt og små huller. Hvis du står med uheldet ude, og har rotter i huset, så giv os et kald.

   Vi rykker hurtigt ud og foretager en grundig undersøgelse af hele din kloak med en tv-inspektion. Derfra kan vi bedømme hvor store skaderne er, hvor rotterne kommer fra og befinder sig.

   Det vigtigt at du ringer så snart du mistænker at der er rotter i huset, da de hurtigt kan sprede alvorlige sygdomme og udvikle sig til flere end man kan håndtere.

   Kontakt Dybros for autoriseret kloakarbejde

   Du er altid velkommen til at kontakte os uanset størrelsen eller omfanget på opgaven. Vores venlige medarbejdere står klar til at give dig en god service oplevelse, du sent vil glemme.

   Skal vi hjælpe dig? Du kan kontakte os på tlf: 48 71 60 17 eller sende en mail til: dybros@dybros.dk.

   Ønsker du et godt tilbud på din opgave, så kan du også udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage inden for 24 timer i hverdagene.