HAVESERVICE I NORDSJÆLLAND og københavn

Haveservice er den rette løsning for mange boligejere, der oplever en travlere hverdag.

Med professionel haveservice, kan du komme hjem til en flot og vedligeholdt have, uden at du skal løfte en finger. 
Kontakt os i dag, så sammensætter vi en fastplan for haveservice hos dig. 

Skriv til os i dag


  Haveservice til alle formål

  Vi har stor erfaring og dybt kendskab til pasning og vedligeholdelse af grønne arealer for både private og erhvervsdrivende. Ønsker du en fast aftale for vedligeholdelse af dine grønne områder, så kan vi hos Dybros hjælpe dig. Vi levere skræddersyet haveservice, der passer til dine behov.

  Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende haveservice-opgaver:

  Fra vores base i Helsinge tilbyder vi professionel haveservice af højeste kvalitet til private, virksomheder og offentlige institutioner i hele  Nordsjælland og København. Ingen opgaver er for stor, lille eller kompliceret for os. Hos Dybros har vi gennem tiden hjulpet utallige kunder, med at skabe den perfekte have med vores haveservice.

  Haveservice til erhverv

  Driver du virksomhed, kan et grønt område fungere som et samlingspunkt for dine medarbejder. Her kan de koble af, og nyde hinandens selskab uden at tænke på arbejdet.

  Hvad end der er tale om en frokost i det fri, eller bare at nyde sommerens sol mellem to møder, kan grønne arealer styrke humøret, trivslen og arbejdet blandt de ansatte. Der kan endda være mulighed for at, dine grønne områder danner et fundament for aktiviteter efter dagen, er omme.

  På samme måde kan haveservice skabe et stærkt indtryk af din virksomhed for gæster og kunder. Vis overskud og professionalisme, og fej benene væk under besøgende med smukke, grønne arealer der komplimenterer virksomheden.

  Hos Dybros tilbyder vi vores hjælp og ekspertise med haveservice. Vi søger for at, din have kan benyttes og at alle planter, blomster og træer er velplejet.

  Vores haveservice er altid tilpasset til dine behov. Hos Dybros ved vi nemlig, at ikke to haver er ens, og at alle har forskellige ønsker for deres have.

  Når du beder os om hjælp til haveservice, skræddersyer vi en unik løsning til dine behov. Uanset om hvad dit ønske måtte være, udformer vi sammen en tilgang og udførsel der skaber smukke og skønne resultater, som vil gøre jer stor glæde.

  Hvad koster haveservice?

  Vores første og største prioritet, er altid at opfylde dine behov, og skabe holdbare resultater, der vil gavne året rundt.

  Derfor er det vigtigt for os, at vores arbejde og service afspejler dette. Vi lytter altid til dine tanker og idéer, og anvender disse som det fundament hvorpå vi bygger vores resultater.

  Prisen for haveservice er varierende alt efter hvor stor opgaven er, og hvor meget der skal laves. Derfor ønsker vi altid at besigtige opgaven først, så du kan få den helt rigtige pris fra start af.

  Ønsker du vores haveservice eller en aftale om vintertjeneste? Tøv ikke med at kontakte os.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os uanset størrelsen eller omfanget på opgaven.

  Du kan kontakte os på tlf: 48 71 60 17 eller sende en mail til: dybros@dybros.dk. Ønsker du et godt tilbud på din opgave, så kan du også udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage inden for 24 timer i hverdagene.


   Haveservice tilpasset til dine behov og ønsker

   Haven er det sted hvor du kan koble af i gear og finde ro. Efter en travl dag på arbejdet skal du kunne ånde ud og smalle tankerne i en oase af skøn natur. 

   For nogle indebærer dette en rolig stund, hvor du nyder solens sidste stråler indtil de forsvinder. For andre er det et muntert måltid med familie og venner omkring dig.

   Med haveservice fra Dybros skaber vi de rette omgivelser, så du kan få opladt din energi som du ønsker det. Vi tilbyder også hjælp som anlægsgartner, som tillader dig at skabe den perfekte have til dig.

   Højt græs kan formindske brugen af din græsplæne, og da det typisk vil være det største område af haven, er det langt fra ideelt. På samme måde kan træer vokse sig for store og reducere sollys samt med at, det øger chancen for at gøre skade på huset. 

   Det oftest færrest at folk får tiden til at pleje og ordne haven, da det er en krævende omgang. Det er nemlig et stort og konstant arbejde, og selv om du har passionen og er villig, er det en langsommelig og udmattende proces.

   Du kan derfor altid ringe til os og få sammensat en god pris på en komplet haveservice, alt efter behov og ønsker. Så kommer vi ud og tager os af det hårde arbejde, så du kan nyde dagen.

   Vintertjeneste

   Når du tænker på din have og dens brug, vil du nok ikke tænke på vinter og kulde. Dog er der stadig arbejde at udføre i din have, selvom vejret er koldt og dagene er korte.

   Gamle blade og døde grene har tendens til at ophobe sig, og da det ikke er ofte man er udenfor, vil du ofte blive overrasket over mængden af affald der venter dig til foråret.

   Ligeledes bringer vinterens kulde ofte sne, slud og andet med sig, og for mange er det en nødvendighed at sikre boligen mod vejrets effekter. For at undgå at glide på frost er der behov for at salte. 

   Både på veje og fortove vil der ofte være glat. Samtidigt falder sneen i disse måneder, hvilket kan forhindre dig i at benytte din grund, og bevæge dig rundt.

   Dybros tilbyder vinterpleje og vintertjenester præcis når du har brug for dem. Vi assisterer hellere end gerne med rydning af veje, indkørsler, stier, trapper, fortove, porte og alt andet.

   Indhent et tilbud