HAVESERVICE I NORDSJÆLLAND

Haveservice er den rette løsning for mange danskere, der stadig oplever en travlere hverdag.

Hvad end der tales om arbejdet, kvalitetstid med venner og familie, pasning og plejning af velvære eller hobbyer eller noget helt andet, har tiden det med at løbe fra os. Og den tid vi nu engang har, skal derfor helt bruges fornuftigt. 

Selvom at en have kan være en oase, hvor du kan nyde tilværelsen og samle dine tanker, kræves det en del arbejde at vedligeholde.

Græsset skal slås, buske, hækker og træer skal beskæres og gamle grene og blade skal fjernes. For at du kan nyde din have i fulde drag, skal du være villig til selv at bruge din tid på pleje. Eller du kan bede Dybros om at sammensætte en fast plan for professionel haveservice.

Skriv til os i dag


  Haveservice til enhver situation

  Vi har stor erfaring og dybt kendskab til pasning og vedligeholdelse af grønne arealer for både private og erhvervsdrivende. Om du ønsker en fast aftale for vedligeholdelse af dine grønne områder, eller har brug for hjælp til at skærer træerne til så de ikke skygger for solen, så kan vi hos Dybros hjælpe dig uanset hvor stor eller lille opgaven er. Vi levere skræddersyet haveservice, der passer til dine behov.

  Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende haveservice-opgaver:

  Fra vores hjem i Helsinge tilbyder vi professionel haveservice af højeste kvalitet til private, virksomheder og offentlige institutioner i Nordsjælland og København. Ingen opgaver er for stor, lille eller kompliceret for os. Hos Dybros har vi gennem tiden hjulpet utallige kunder med at skabe den perfekte have med vores haveservice.

  Få smukke, grønne områder med haveservice

  Haven er det sted hvor du oprigtigtalt kan slappe og finde ro. Efter en travl dag på arbejdet skal du kunne ånde ud og smalle tankerne i en oase af skøn natur. For nogle indebærer dette en rolig stund, hvor du nyder solens sidste stråler indtil de forsvinder bag træerne. For andre er et muntert måltid med familie og venner omkring dig.

  Med haveservice fra Dybro skaber vi de rette omgivelser, så du kan få opladt din energi som du ønsker det. Vi tilbyder også hjælp som anlægsgartner, som tillader dig at skabe den perfekte have til dig.

  En velplejet have er en af de skønneste ting i livet. Om du ønsker at slappe af og ånde ud i smukke omgivelser med blomster og natur omkring dig, eller nyder at bruge haven som samlingspunkt for familie og venner er en fantastisk oplevelse. Uanset hvordan du benytter din have, er en ting dog sikkert. For at få det meste ud af den, er det vigtigt at den er vedligeholdt. 

  Højt græs kan formindske brugen af din græsplæne, og da det typisk vil være det største område af haven, er det langt fra ideelt. På samme måde kan træer vokse sig så store og reducere sol lys samt gør skade på huset. Det oftest færrest at folk får tiden til at pleje og ordne haven, da det er en krævende omgang. Det er nemlig et stort og konstant arbejde, og selv om du har passionen og er villig, er det en langsommelig og udmattende proces.

  Du kan derfor altid ringe til os og få sammensat en god pris på en komplet haveservice, alt efter behov og ønsker. Så kommer vi ud og tager os af det hårde arbejde, så du kan nyde dagen.

  Kontakt Dybros for haveservice

  Du er altid velkommen til at kontakte os uanset størrelsen eller omfanget på opgaven.

  Vores venlige medarbejdere står klar til at give dig en god service oplevelse, du sent vil glemme.

  Skal vi hjælpe dig? Du kan kontakte os på tlf: 48 71 60 17 eller sende en mail til: dybros@dybros.dk. Ønsker du et godt tilbud på din opgave, så kan du også udfylde vores kontaktformular, hvor vi vender tilbage inden for 24 timer i hverdagene.


   Haveservice til erhverv

   Driver du virksomhed, kan et grønt område fungere som et samlingspunkt for dine medarbejder. Her kan de koble af, og nyde hinandens selskab uden at tænke på arbejdet.

   Hvad end der er tale om en frokost i det fri, eller bare at nyde sommerens sol mellem to møder, kan grønne arealer styrke humøret, trivslen og arbejdet blandt de ansatte. Der kan endda være mulighed for, at dine grønne områder danner fundament for aktiviteter efter dagen, er omme.

   På samme måde kan haveservice skabe et stærkt indtryk af din virksomhed for gæster og kunder. Vis overskud og professionalisme, og fej benene væk under besøgende med smukke, grønne arealer der komplimenterer virksomheden og styrker værdierne og identiteten.

   Derfor tilbyder vi hos Dybros vores hjælp og ekspertise med haveservice og havearbejde til dig. Vi søger for, at din have kan benyttes hvornår, det skal være, og at alle planter, blomster og træer er velplejet.

   Vores haveservice er altid tilpasset til dine behov. Hos Dybros ved vi nemlig, at ikke to haver er ens, og at alle folk ønsker at bruge haven på en individuel maner. Når du beder os om hjælp til haveservice, skræddersyer vi en unik løsning til dine behov. Uanset om hvad dit ønske måtte være, udformer vi sammen en tilgang og udførsel der skaber smukke og skønne resultater, og som vil gøre jer stor glæde.

   Vintertjeneste

   Når du tænker på din have og dens brug, vil du nok ikke tænke på vinter og kulde. Dog er der stadig arbejde at udføre i din have, selvom vejret er koldt og dagene er korte.

   Gamle blade og døde grene har tendens til at ophobe sig, og da det ikke er ofte man er udenfor, vil du ofte blive overrasket over mængden af affald der venter dig til foråret.

   Ligeledes bringer vinterens kulde ofte sne, slud og andet med sig, og for mange er det en nødvendighed at sikre boligen mod vejrets effekter. For at undgå at glide på frost er der behov for at salte. 

   Både på veje og fortove vil der ofte være glat. Samtidigt falder sneen i disse måneder, hvilket kan forhindre dig i at benytte din grund, og bevæge dig rundt.

   Dybros tilbyder vinterpleje og vintertjenester præcis når du har brug for dem. Vi assisterer hellere end gerne med rydning af veje, indkørsler, stier, trapper, fortove, porte og alt andet.

   Den bedste pris på havearbejde

   Vores første, og største, prioritet er altid at opfylde dine behov, og skabe holdbare resultater der vil gavne året rundt.

   Derfor er det vigtigt for os, at vores arbejde og service afspejler dette. Vi lytter altid til dine tanker og idéer, og anvender disse som det fundament hvorpå vi bygger vores resultater. Dette sikrer dig kvalitet og tilfredsstillelse, og det sikrer os at vores resultater bliver skabt så de er holdbare. 

   Derfor er det også svært for os, at give dig en haveservice pris før vi har besigtiget din opgave. Fortæl os derfor gerne hvad dine tanker og behov er. Dermed kan vi udforme et unikt tilbud med en fornuftig haveservice pris.

   Ønsker du vores haveservice eller en aftale om vintertjeneste? Tøv ikke med at kontakte os.

   Vi glæder os til at høre fra dig!