Kloakmester i Nordsjælland

Har du besøg af rotter eller stopper dit toilet ofte til?

Det kan være et tegn på, at din kloak er tilstoppet. For at få problemet løst må du have fat i en autoriseret kloakmester – og her kommer vi ind i billedet.

Vi er medlem af LDM Kontrolinstans og DM&E, og det er din garanti for, at vores arbejde altid bliver udført korrekt – både fagligt og lovgivningsmæssigt.

Du kan derfor med ro i maven vælge vores autoriserede kloakmester i Nordsjælland. Han udfører dagligt opgaver for private, erhverv og den offentlige sektor.

Vores arbejdsområder omfatter bl.a.:

  • TV-inspektion
  • Etablering og renovering
  • Nedsivningsanlæg
  • Minirensningsanlæg

Kloakmester fikser til tilstoppede kloak

Vi kan blandt andet hjælpe dig, hvis du har besøg af rotter, oplever øget mængder vand og fugt i kælderen eller har problemer med et tilstoppet toilet. Det kan nemlig betyde, at din kloak er tilstoppet.

Vi hjælper dig også, hvis du blot vil være sikker på, at din kloak er i skønneste orden.

For at finde årsagen til tilstopningen af din kloak sender vi et lille kamera ned i den. Den metode kaldes en TV-inspektion.

Med vores avancerede kamera kan vi effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader i kloaksystemet. Efterfølgende får vi hurtigt udbedret skaderne.

Geografisk dækker vi København og hele Nordsjælland.

Har du brug for en ny kloak?

Vi har mange års erfaring med etablering af nye kloaker samt renovering af ældre kloaker til både privat og erhverv. Vi har erfaring med kloakinstallationer i forbindelse med både nybygninger, tilbygninger eller renoveringer.

Din kloakmester i Nordsjælland sørger for, at du får en komplet kloakløsning med fuld funktionalitet samt minimal vedligeholdelse.

Er du i tvivl om, din kloak skal udskiftes eller blot renoveres?

Vi er her for at rådgive dig. Spørgsmålet afhænger af flere ting såsom den nuværende kloakinstallations forfatning samt dine ønsker til kvalitet og funktionalitet.

Kloakmester i Nordsjælland er her for at hjælpe dig

Nedsivningsanlæg er for dig uden kloak

Et nedsivningsanlæg kan være løsningen til bortledning af husspildevand, hvis du bor uden for et kloakeret område. Vi har gennem årenes løb etableret mange nedsivningsanlæg, og vi vil glædeligt hjælpe dig med samme.

Ønsker du at få et nedsivningsanlæg etableret, skal du søge om tilladelse. Det hjælper vi dig selvfølgelig også med.

Vi kan også opføre et minirensningsanlæg. Anlægget består af en bundfældningstank, hvorfra spildevandet ledes videre til en afklaringstank. Her foregår den biologiske rensning. Efter rensningen er vandet i princippet rent nok til at drikke, hvorfor det uden problemer kan ledes direkte tilbage til naturen.

Kontakt os

Har du brug for at få udført kloakarbejde i Nordsjælland? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os
Skriv til os