Kloakarbejde i Nordsjælland

Dybros er din foretrukne kloakmester

Har du besøg af rotter eller stopper dit toilet ofte til?

Det kan være et tegn på, at din kloak er tilstoppet. For at få problemet løst skal du have fat i en autoriseret kloakmester som Dybros Ivs.

Autoriseret kloakmester i Nordsjælland

Vi er medlem af LDM Kontrolinstans og DM&E, hvilket er din garanti for, at vores arbejde altid bliver udført korrekt. Både fagligt og lovgivningsmæssigt.

Du kan derfor med ro i maven vælge os som din autoriserede kloakmester i Nordsjælland til at udføre dit kloakarbejde.

Dybros entreprenør står klar til at afhjælpe kloakproblemer for både private, erhverv og den offentlige sektor.

Vores arbejdsområder omfatter bl.a.:

  • TV-inspektion af kloak
  • Etablering og renovering
  • Nedsivningsanlæg
  • Minirensningsanlæg

Kom din tilstoppede kloak til livs

Som entreprenør og kloakmester kan vi blandt andet hjælpe dig, hvis du har besøg af rotter, oplever øget mængder vand og fugt i kælderen eller har problemer med et tilstoppet toilet.

Ønsker du blot et eftersyn for at sikre, at kloak stadig er i den skønneste orden, så kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette.

TV-inspektion af din kloak

For at finde årsagen til tilstopningen af din kloak sender vi et lille kamera ned i den. Den metode kaldes en TV-inspektion.

Med vores avancerede kamera kan vi effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader i kloaksystemet. Efterfølgende kan vi hurtigt få udbedret skaderne.

Geografisk dækker vi København og hele Nordsjælland ud fra vores lokation i Helsinge.

Har du brug for en ny kloak?

Dybros har mange års erfaring med etablering af nye kloaker samt renovering af ældre for både private og erhvervskunder. Vi har erfaring med kloakinstallationer i forbindelse med både nybygninger, tilbygninger eller renoveringer.

Din kloakmester i Nordsjælland sørger for, at du får en komplet kloakløsning med fuld funktionalitet samt minimal vedligeholdelse.

Er du i tvivl om, din kloak skal udskiftes eller blot renoveres?

Spørgsmålet afhænger af flere ting: såsom den nuværende kloakinstallations forfatning samt dine ønsker til kvalitet og funktionalitet.

Kloakarbejde i Nordsjælland udføres af autoriseret kloakmester

Har du brug for en kloakmester, eller har du nogle generelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timerNedsivningsanlæg i Nordsjælland

Et nedsivningsanlæg kan være løsningen til bortledning af husspildevand, hvis du bor uden for et kloakeret område.

Vi har gennem årenes løb etableret mange nedsivningsanlæg.

Ønsker du at få et nedsivningsanlæg etableret, skal du huske, at der skal søges om tilladelse. Er du i tvivl om proceduren, så kan vi hjælpe med dette også.

Minirensningsanlæg

Vi kan også opføre et minirensningsanlæg.

Anlægget består af en bundfældningstank, hvorfra spildevandet ledes videre til en afklaringstank. Her foregår den biologiske rensning. Efter rensningen er vandet i princippet rent nok til at drikke, hvorfor det uden problemer kan ledes direkte tilbage til naturen.

Har du behov for at få udført kloakarbejde & kloakservice i Nordsjælland?

Uanset omfanget af din kloakopgave, så står Dybros, din entreprenør, altid klar til at hjælpe dig ud af kniben. Hvad end det er rotterne, der har været på besøg eller problemer med øget mængde vand.

Vi glæder os til at høre fra dig.